Chiftele picante cu sos durează aproximativ 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,37 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită amestec de supă de ceapă, busuioc, chimen măcinat și zahăr. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare includ Chiftele În Sos Picant De Roșii, Chiftele De Porc Cu Sos Picant, și Chiftele cu sos picant de roșii chipotle.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați oul, crutoanele, ceapa, ardeiul verde, usturoiul praf, chimenul, oregano și piperul. Zdrobiți curcanul și cârnații peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Crutoane
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Într-un castron mare, combinați amidonul de porumb, zahărul și bulionul până se omogenizează; amestecați roșiile, morcovii, pasta de roșii, amestecul de supă, usturoiul, busuiocul și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste chiftele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când chiftelele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Se servește cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Se servește imediat sau se răcește înainte de a fi introdus într-un recipient congelator. Acoperiți și congelați până la 3 luni.
7
Pentru a folosi chiftele congelate: dezghețați complet la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8
Așezați chiftelele într-o tigaie mare; acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita