Chiftele marocane cu ouă

Chiftele marocane cu ouă
Chiftele marocane cu ouă durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 544 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână roșii g cans, ulei de măsline, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 143 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Încercați Chiftele marocane cu ouă, Kefta Tajine (chiftele condimentate marocane cu ouă în sos de roșii), și Chiftele Marocane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se prăjește ceapa în 1 lingură de ulei până se înmoaie, apoi se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
2
Se amestecă cu pesmetul, tocatul, scorțișoara, 1 ou, linguriță sare și mult piper, apoi se modelează în aproximativ 24 de chiftele cu mâinile ude. Se prăjește în uleiul rămas într-o tigaie puțin adâncă timp de aproximativ 8 minute, mișcându-le până se rumenesc uniform. Ridicați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
3
Adăugați usturoiul în uleiul rămas în tigaie și prăjiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
4
Adăugați dovlecelul, prăjiți 1-2 minute, apoi introduceți roșiile, mierea, ras el hanout, trei sferturi din coriandru, condimente și câteva linguri de apă. Se amestecă și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
5
Se amestecă năutul și se adaugă chiftelele. Faceți 4 goluri în sos, apoi rupeți ouăle rămase. Acoperiți și gătiți timp de 4-8 minute la foc mic până când ouăle sunt setate. Se împrăștie cu coriandru și se servește direct din tigaie cu pâine crustă pentru a scoate sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista