Chiftele Marocane
O porție conține 72 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, boia de ardei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele Marocane, Chiftele Marocane, și Chiftele Marocane.
Instrucțiuni
Combinați cafeaua, mierea și amidonul din cartofi; pus deoparte.
Se amestecă carnea, usturoiul, sarea, boiaua, chimenul și condimentul până se omogenizează bine. Formați în 24 de chiftele.
Gatiti in tigaie mare antiaderenta la foc mediu 10 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, amestecând ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați ceapa și amestecul de cafea în tigaie; se amestecă până când chiftelele sunt acoperite uniform. Aduceți doar la fierbere. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 10 min. sau până când chiftelele sunt fierte (160F) și sosul este îngroșat, amestecând ocazional.