Nevoie de un curs principal pescatarian? Torturile de ton ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 685 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți lapte, ouă, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele De Ton, Chiftele De Ton, și Chiftele De Ton.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați ouăle, o treime din supă și 1/4 cană de lapte. Se amestecă amestecul de umplutură și tonul. Formați în opt chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Cum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, se rumenesc în unt timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se încălzesc. Între timp, într-o cratiță mică, încălziți supa rămasă și laptele.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Pinot Noir, Merlot și Ros. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild Horse unbridled Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.