Chiftele De Miel
Chiftele de miel necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție conține 173 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de coajă de lămâie, cățel de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele De Miel, Chiftele De Miel, și Chiftele De Miel.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu. Gătiți și amestecați șalotele în tigaie până se înmoaie.
Transferați într-un castron mare.
Amestecați mielul, pesmetul, pătrunjelul, oul și coaja de lămâie în vasul cu șalotele. Condimentează cu maghiran, sare și piper.
Lăsați să stea 1 oră la frigider.
Topiți 1/2 cană de unt și încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Formați amestecul de miel în chiftele mici și gătiți în tigaie în loturi până se rumenesc uniform. Nu scurgeți tigaia.
Scurgeți chiftelele pe prosoape de hârtie și puneți-le într-un vas de servit.
Amestecați sosul de roșii, vinul, usturoiul și scorțișoara în tigaie. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza bine si se incalzeste.
Stropiți peste chiftelele din vas.