Chiftele Cu Carne La Grătar
Chiftelele din carne la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 533 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de miere, ou, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine De Carne La Grătar, Pâine De Carne La Grătar, și Pâine De Carne Umplută La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de ketchup și miere; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați restul de 1/4 cană ketchup, sosul Worcestershire, sarea de usturoi, piperul și oul. Se amestecă ceapa și pesmetul. Se amestecă carnea de vită până se amestecă bine.
Formați amestecul de carne de vită în 6 chiftele, 3/4 inch grosime și aproximativ 3 1/2 inci în diametru. Înfășurați 1 felie de slănină în jurul fiecărei plăcinte; fixați cu scobitoare.
Pulverizați cu grijă grătarul cu spray de gătit.
Așezați chiftelele pe partea neîncălzită a grătarului cu gaz cu două arzătoare sau peste tigaia de picurare pe grătarul cu cărbune (la foc mediu). (Dacă utilizați un grătar cu gaz cu un singur arzător, gătiți la foc mic.) Acoperiți grătarul; gătiți 20 până la 25 de minute sau până când este ușor roz în centru. Folosind spatula, întoarceți chiftelele.
Periați cu amestec de ketchup. Acoperiți grătarul; gătiți cu 5 până la 8 minute mai mult sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul chiftelelor citește 160 F și slănina este crocantă.