Chiftele afumate în șuncă Serrano-sos de roșii

Chiftele afumate în șuncă Serrano-sos de roșii
Rețeta de chiftele afumate în șuncă Serrano-sos de roșii se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 563 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți sherry, conserve de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele în sos de roșii-Serrano Chile, Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano), și Sos De Cocktail De Roșii La Grătar Afumat.

Instrucțiuni

1
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 12 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Combinați pesmetul, carnea de vită și următoarele 7 ingrediente (prin ou) într-un castron. Folosind mâinile ude, formați amestecul în 20 (aproximativ 2 linguri fiecare) chiftele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ChifteleChiftele
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați șuncă în tigaie și gătiți timp de 3 minute sau până se rumenesc bine, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 1 linguriță de ulei rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați chiftele; gătiți timp de 5 minute sau până se rumenesc, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
8
Adăugați chiftele la șuncă în castron. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ChifteleChiftele
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați sherry; gătiți timp de 3 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați roșiile și amestecul de chiftele; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când sosul este ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
TomateTomate
SosSos
12
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
13
Așezați 1 cană de paste în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 5 chiftele, 3/4 cană de sos și 1 lingură de brânză Manchego mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
ChifteleChiftele
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Garnisiți cu pătrunjel suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista