Chiftele în stil mexican
Chiftele în stil mexican ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 122 de calorii , 7 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor mexicane. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei vegetal, roșii, ouă și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chifteluțe în stil asiatic , Chifteluțe înăbușite în stil chinezesc și Chifteluțe asiatice .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de vită și porc, ouăle, pesmetul, 1 linguriță de sare, piper, 2 căței de usturoi tocați și apă folosind mâinile. Formați chiftele de 1 inch și puneți-le deoparte pe o bucată de hârtie cerată.
Turnați roșiile tăiate cubulețe în recipientul unui blender împreună cu ardeii chipotle. Se amestecă până la omogenizare și se pune deoparte.
Încinge uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă usturoiul rămas și chimenul și se fierbe câteva minute pentru a elibera aromele.
Se toarnă amestecul de roșii și supa de pui. Se condimentează cu lingurița rămasă de sare și se amestecă bine. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți la foc mic în timp ce rumeniți chiftelele.
Încinge o tigaie mare la foc mediu-înalt. Pulverizați cu spray de gătit.
Adăugați chiftele, dar nu le înghesuiți. Prăjiți-le în două reprize dacă este necesar. Gatiti, amestecand din cand in cand pana se rumenesc pe exterior.
Scoateți din tigaie și puneți-l în oala cu sosul fiert.
Lasă chiftelele să fiarbă în sos aproximativ 30 de minute. Mai mult timp nu le va răni.
Pentru ocazii speciale, servește chiftelele într-o farfurie cu sos și ornează cu coriandru.