Chiftele în sos de roșii-Serrano Chile

Chiftele în sos de roșii-Serrano Chile
Meatballs în sos de tomate-Serrano Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, apă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele mexicane cu sos de roșii Chile roșu și Queso Fresco, Salsa De Roșii, Ceapă Și Serrano Chile, și Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano).

Instrucțiuni

1
Combinați pâinea, laptele, ceapa, usturoiul, sarea, oregano și piperul într-un castron mare. Se pasează cu furculița până se formează pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PâinePâine
CeapăCeapă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă carnea de vită, carnea de porc, roșiile, ouăle și menta (amestecul va fi moale). Folosind 1/4 cană pentru fiecare, formați amestecul în bile de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
MentăMentă
Carne De PorcCarne De Porc
3
Se pune pe foaia de copt; se răcește în timp ce se face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Tapetați tigaia mică grea cu folie; adăugați ardei iute și usturoi. Gătiți la foc mediu-mare până când pielea începe să se blistereze și să se înnegrească, întorcându-se frecvent, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor usturoiul, apoi se curăță. Lucrând în loturi, roșii piure cu sucuri, ardei iute întregi și usturoi în blender până aproape neted. (Chiftele și piureul pot fi preparate cu 6 ore înainte. Păstrați chiftelele la frigider. Acoperiți și refrigerați piureul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați piure de roșii, 1 cană de apă și sare; se aduce la fierbere. Adăugați cu grijă chiftele; aduceți la foc mic. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când chiftelele sunt fierte, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și fierbeți ușor până când lichidul este redus la consistența sosului, amestecând ocazional, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
ChifteleChiftele
SosSos
ApăApă
SareSare
4
Puneți orezul alb Mexican în 6 boluri puțin adânci. Topiți orezul cu chiftele și sosul de roșii-serrano și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
ChifteleChiftele
TomateTomate
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista