Chefal roșu copt în stil Corsican

Chefal roșu copt în stil Corsican
Nevoie de o felul principal pescatarian? Chefal roșu copt în stil Corsican ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 447 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, căței de usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chefal roșu copt în frunze de struguri (viță de vie) , Cocktailul Corsican, și Pui Corsican.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista