Cheesecakes Oreo individuale
Această rețetă servește 50 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 115 calorii. Dacă aveți la îndemână cremă knudsen, zahăr, prăjituri oreo și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cheesecakes Individuale Oreo Turtle, Cheesecakes Individuale, și Cheesecakes Individuale.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână și vanilie; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare. Tăiați grosolan 15 fursecuri; se amestecă în aluat.
Puneți lingura în 24 de căni de briose căptușite cu folie sau hârtie.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când centrele sunt setate. Se răcește complet. Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
Tăiați prăjiturile rămase. Top cheesecakes cu bici rece, căpșuni și cookie-uri tocate chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.