Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cheesecake Cloud cu fructe de pădure. O porție conține 237 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, vanilie, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boabe într-un nor, Cherry-fructe de padure pe un nor, și Fructe de cireș într-un nor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile și untul topit. Pat uniform pe partea de jos a unui 8-inch cheesecake pan (cel puțin 3 1/2 în. adânc) cu jantă detașabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Coaceți într-un cuptor de 325 până când crusta este ușor mai maro, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, cu un mixer la viteză mare, bateți cele 4 albușuri și crema de tartru într-un castron mare până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, aproximativ 1 lingură la un moment dat, bătând până când albii țin vârfuri rigide și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Într-un alt castron mare, amestecați zahărul rămas cu amidon de porumb, apoi adăugați gălbenușurile de ou, brânza, coaja de lămâie și vanilia. Bateți (cu bătăi nespălate) până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Îndoiți albușurile bătute în amestec de brânză. Răsturnați aluatul în crustă fierbinte sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Coaceți într-un cuptor de 325 până când centrul abia se agită când tortul este agitat ușor, 50 până la 60 de minute. Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și marginea tigaiei. Prajitura la frigider, neacoperita, pana se raceste, cel putin 3 ore. (Dacă faceți înainte, acoperiți când se răcește și se răcește până la 1 zi.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
7
Topiți jeleul (într-un cuptor cu microunde sau într-o tigaie mică la foc mediu), amestecând des. Se răcește, amestecând ocazional, până când jeleul devine un sirop gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Cuptor
Tigaie
8
Scoateți marginea tăvii. Mound fructe de padure pe tort și se stropesc cu jeleu. Pentru a tăia frumos acest desert pufos, țineți un fir lung de sfoară (cum ar fi ața dentară) încordat, glisați-l sub fructe de pădure în centrul tortului și împingeți sfoara în jos în tigaie. Glisați afară șir și repetați pentru a tăia pene. (Dacă utilizați un cuțit, ștergeți lama curată între tăieturi.) Glisați un server de plăcintă sub fiecare pană și ridicați ușor.