Cheesecake Neted Cu Fructe De Pădure
Această rețetă servește 35 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frișcă, cremă de brânză philadelphia, căpșuni în sirop și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Cheesecake Neted Cu Căpșuni, Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, și Berry Berry Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă firimituri, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați ferm pe fundul tăvii cu arc de 9 inci.
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 min. Gatiti la foc mic 3 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând continuu; pus deoparte. Bateți crema de brânză și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Scurgeți căpșunile, rezervând lichid; puneți căpșunile deoparte pentru utilizare ulterioară.
Adăugați lichid de căpșuni rezervat în gelatină împreună cu laptele; se amestecă până se omogenizează bine. Se adaugă treptat la amestecul de brânză cremă, amestecând până se omogenizează bine.
Se da la frigider pana se ingroasa usor. Se amestecă ușor frisca și căpșunile; se toarnă peste crustă. Dați la frigider câteva ore sau până când este ferm. Păstrați restul de cheesecake la frigider.