Cheesecake de bază este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 736 calorii, 10g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake De Bază, Cheesecake De Bază Cu Vanilie, și Cheesecake De Bază Din New York Cu Sirop De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, nucile tocate, zahărul brun, scorțișoara, nucșoara și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Bucăți De Nuc
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se amestecă bine și se apasă în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul împreună până se omogenizează. Bateți în smântână și smântână grea. Se amestecă făina și vanilia. Cu mixerul la viteză mică, adăugați ouă pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Cremă Grea
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Se toarnă aluatul peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute sau până când centrul este aproape setat (umplutura va fi moale). Refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte înainte de a scoate din tigaie.