Cheesecake de arțar cu compot de arțar-afine

Cheesecake de arțar cu compot de arțar-afine
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 517 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de biscuiți graham măcinați, smântână, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cel Mai Bun Cheesecake Cu Arțar-Afine, Cheesecake cu topping de afine-arțar, și Clatite De Secara Cu Compot De Mere-Artar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe sirop de arțar într-o cratiță medie grea la căldură medie-mare până se reduce la 1 cană, amestecând ocazional și urmărind îndeaproape pentru a evita fierberea (siropul va bule până la vârful tigaiei), aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Îndepărtați siropul de maple redus de pe foc și lăsați-l să se răcească ușor cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
1
Poziționați suportul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 375 buc.
2
Se amestecă graham crackercrumbs, zahăr și scorțișoară în mediumbowl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
3
Se adaugă untul topit și se amestecă până lafirimiturile sunt umezite uniform. Apăsați crumbmixture pe partea inferioară și pe laturile de 2 inci în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți crusta până se fixează șimarginea superioară a crustei se întunecă ușor, aproximativ10 minute. Crusta rece complet pe raft.Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți crema de brânză într-un castron mare de mixer rezistent, prevăzut cu accesoriu pentru șa, până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați zahăr Maple, făină și sare; bateți până se amestecă bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați 1 cană redusă sirop de maple, smântână și vanilie; bate până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
SiropSirop
4
Adăugați ouă, câte 2 și bateți până se amestecă după fiecareadăugare. Atingeți bol de mai multe ori pe contorpentru a elibera orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă umpluturacrusta racita. Folosind vârful cuțitului mic, bule de aer popany pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți tortul până când se umflă ușor în jurul marginilor (centrul va arăta în continuare umed și se va mișca ușor când tigaia este agitată ușor),aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați tortul torack și răciți complet. Acoperiți și răcițipeste noapte. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. Păstrați la rece.
8
Tăiați cheesecake-ul în pene. Împărțiți între plăci.
9
Se servește cu compot cald de arțar-afine alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CompotCompot
Sirop De ArțarSirop De Arțar
10
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista