Cheesecake Cu Vârtej De Afine
Dacă $1.02 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cranberry Swirl Cheesecake ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 312 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de extract de vanillan, cremă de brânză, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Cu Vârtej De Afine, Cheesecake Cu Vârtej De Afine, și Cheesecake Cu Vârtej De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înfășurați bine exteriorul și partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci cu un strat dublu de folie rezistentă.
Așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Stropiți cu ulei; pulsează până se combină. Apăsați amestecul în partea inferioară și 1/2 inch în sus a tăvii pregătite acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 8 minute; se răcește pe un raft.
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Puneți afine, zahăr, lichior și apă într-o cratiță; fierbe. Gatiti 8 minute sau pana cand cranberries pop si amestecul este siropos. Se răcește 20 de minute.
Puneți amestecul într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până se omogenizează.
Combinați 1 cană de zahăr și brânzeturi într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în iaurt, vanilie și sare.
Adăugați ouă întregi, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Așezați 2 albușuri într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătăi curate și uscate. Îndoiți albușurile bătute în amestecul de cremă de brânză.
Se toarnă umplutura peste crustă. Lingură amestec de afine peste umplutură; rotiți împreună folosind vârful unui cuțit.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie metalică de 13 x 9 inci.
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 2 inci.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când centrul cheesecake-ului abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă.
Opriți cuptorul. Cheesecake rece în cuptor închis 30 de minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.