Cheesecake cu strat de căpșuni în 3 pași de la Philadelphia

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Este perfect pentru Ziua Mamei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul cu bici rece, conserve de căpșuni, coloranți alimentari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake cu strat de căpșuni în 3 pași de la Philadelphia, Filadelfia 3-pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas cu pas, și Cheesecake de guava cu 3 trepte de la Philadelphia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă; se amestecă doar până se omogenizează.
Scoateți 1 cană de aluat.
Adăugați conserve și coloranți alimentari; se amestecă până se omogenizează bine.
Se toarnă în crustă; acoperiți cu aluatul simplu rămas.
Coaceți 40 de minute sau până când centrul este aproape setat. Mișto.
Se da la frigider 3 ore sau peste noapte. Se acoperă cu toppingul bătut și căpșunile chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.