Cheesecake Cu Dovleac De Ghimbir
Cheesecake cu dovleac de ghimbir este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr demerara, zahăr granulat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Brânză Cu Ghimbir Cu Dovleac, Cheesecake cu dovleac cu ghimbir și ciocolată albă, și Cheesecake În Straturi De Dovleac Cu Crustă De Biscuiți Cu Lămâie De Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 4 ingrediente într-un castron; aruncați cu o furculiță până se omogenizează bine. Apăsați amestecul de firimituri în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Pentru a pregăti umplutura, puneți brânzeturile cremă într-un robot de bucătărie; procesați până la omogenizare.
Adăugați 3/4 cană zahăr granulat și următoarele 4 ingrediente (prin dovleac); procesați până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1; procesați bine după fiecare adăugare.
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Coaceți la 300 timp de 50 de minute sau până aproape gata. Opriți cuptorul; deschideți parțial ușa cuptorului. Cheesecake rece în cuptor 30 de minute.
Scoateți din cuptor; se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Se presară cu zahăr Demerara chiar înainte de servire.