Cheesecake cu ciocolată neagră dublu decadent
Cheesecake cu ciocolată neagră Dubly Decadent durează aproximativ 5 ore și 2 minute de la început până la sfârșit. Pentru 92 de cenți pe porție , primești un desert care servește 16. O porție conține 402 calorii , 6 g de proteine și 28 g de grăsimi . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână firimituri de biscuiți Graham, bucăți de ciocolată Nestle® Toll House®, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Clătite de ciocolată neagră cu migdale cu sos de ciocolată neagră , brioșe cu proteine decadente din ciocolată și prăjitură decadentă Pădurea Neagră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înfășurați strâns exteriorul de jos și lateralul unei tavi elastice de 9 inchi cu 2 bucăți de folie pentru a preveni scurgerile.
Puneți la microunde 1 1/4 cană de bucăți într-un castron mic, descoperit, care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, la putere MEDIU-RICALĂ (70%), timp de 1 minut; se amestecă. Morsele pot păstra o parte din forma lor originală. Dacă este necesar, gătiți cu microunde la intervale suplimentare de 10 până la 15 secunde, amestecând doar până la omogenizare. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați pesmeturile, 2 linguri de zahăr granulat și untul într-o tavă neunsă de 9 inci. Apăsați pe partea de jos și de 1 inch în sus a tigaii.
Bateți crema de brânză, restul de 1 cană de zahăr, smântâna și extractul de vanilie într-un bol mare de mixer până devine cremoasă.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți ciocolata topită până se omogenizează.
Puneți tava într-o tavă mare; umpleți tava de prăjire cu apă fierbinte până la 1 inch adâncime.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când marginile sunt întărite, dar centrul se mișcă în continuare ușor.
Scoateți cheesecake din baia de apă pe grătar. Treceți cuțitul umed pe marginea cheesecake-ului. Se da la frigider pentru 1 ora si se scoate partea laterala a tigaii.
Puneți bucățile rămase și frișca pentru frișcă într-un castron mic, neacoperit, sigur pentru cuptorul cu microunde, la putere MEDIU-RISCĂ (70%), timp de 1 până la 2 minute; se amestecă. Dacă este necesar, puneți la microunde la intervale suplimentare de 10 până la 15 secunde, amestecând doar până când se omogenizează; se răcește timp de 5 minute.
Se întinde peste cheesecake. Se da la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.