Cheesecake cu ciocolată Macadamia
Cheesecake cu ciocolată Macadamia este un desert care servește 12. O porție conține 925 de calorii , 14 g de proteine și 79 g de grăsimi . Pentru 3,27 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită smântână grea pentru frișcă, ciocolată de copt, nuci de macadamia măcinate și firimituri de napolitană de ciocolată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 44% . Rețete similare includ batoane de prăjitură cu ciocolată și macadamia , prăjitură cu ciocolată albă și nuci de macadamia și caramel și cupe de prăjitură cu ciocolată albă și macadamia – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără gluten .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitană, nucile și zahărul; se amestecă untul și extractul de migdale. Apăsați pe fundul unui 10 inchi uns. tigaie cu arc.
Se coace la 350° timp de 10 minute. Se răcește pe un grătar. Reduceți căldura la 325°.
Intr-un cuptor cu microunde, topim ciocolata alba la 70% putere timp de 1 minut; se amestecă. Puneți la microunde la intervale suplimentare de 10 până la 20 de secunde, amestecând până la omogenizare. Misto.
Intr-un castron mare, batem crema de branza, zaharul, faina si vanilia pana se omogenizeaza bine.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Scoateți 1 cană și lăsați deoparte. Se amestecă ciocolata albă topită în amestecul rămas de brânză cremă; bate doar până se combină.
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată; se amestecă până la omogenizare. Se răcește ușor. Se amestecă amestecul de brânză cu cremă rezervat; picătură cu linguri peste umplutură.
Tăiați umplutura cu un cuțit pentru a amesteca amestecul de ciocolată.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 325° timp de 55-60 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi. Se răcește încă 1 oră.
Intr-o cratita la foc mic, topim ciocolata demidulce cu frisca; se amestecă până la omogenizare. Se răcește ușor.
Întindeți peste cheesecake. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Se da la frigider pentru 4 ore sau peste noapte.
Pune resturile la frigider.
Se ornează cu așchii de ciocolată și nuci de macadamia.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Rieslingul Angel Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Îngerul lui Messina Hof este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling, când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare și dulci de ciocolată.