Cheddar cu mere-tartă cu biscuiți cu condimente
Apple Cheddar-N-Spice Cookie Tart este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de amestec de biscuiți cu zahăr, nuci pecan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Cheddar cu mere și tartă cu prăjituri cu condimente, Tartă de cheddar cu roșii de moștenire cu tot condimentul, și Tarta cu mere și Cheddar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați foaia de cookie în cuptor. Pulverizați tigaie de 10 inci cu fund detașabil cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri și condimentele de plăcintă cu mere până se omogenizează.
Tăiați untul folosind blenderul sau furculița de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 cană din amestecul de firimituri într-un castron mic; se amestecă nuci pecan și brânză.
Pentru a rămâne amestecul de firimituri într-un castron mare, amestecați albușul de ou până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei.
Așezați umplutura de plăcintă cu mere într-un castron mediu. Folosind cuțitul, tăiați merele în bucăți mici. Se amestecă uniform amestecul de mere peste crusta de aluat cookie.
Presărați amestecul de firimituri rezervat peste mere.
Așezați tigaia pe foaia de prăjituri în cuptor.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când marginile sunt maronii aurii și toppingul este setat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru a servi, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei; tăiat în pene. A se păstra acoperit la temperatura camerei.