Cheddar cu mere-tartă cu biscuiți cu condimente

Cheddar cu mere-tartă cu biscuiți cu condimente
Apple Cheddar-N-Spice Cookie Tart este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de amestec de biscuiți cu zahăr, nuci pecan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Cheddar cu mere și tartă cu prăjituri cu condimente, Tartă de cheddar cu roșii de moștenire cu tot condimentul, și Tarta cu mere și Cheddar.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați foaia de cookie în cuptor. Pulverizați tigaie de 10 inci cu fund detașabil cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri și condimentele de plăcintă cu mere până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment De Plăcintă Cu MereCondiment De Plăcintă Cu Mere
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie MixCookie Mix
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
CuptorCuptor
3
Tăiați untul folosind blenderul sau furculița de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 cană din amestecul de firimituri într-un castron mic; se amestecă nuci pecan și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Pentru a rămâne amestecul de firimituri într-un castron mare, amestecați albușul de ou până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
5
Așezați umplutura de plăcintă cu mere într-un castron mediu. Folosind cuțitul, tăiați merele în bucăți mici. Se amestecă uniform amestecul de mere peste crusta de aluat cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu MereUmplutură De Plăcintă Cu Mere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
6
Presărați amestecul de firimituri rezervat peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
7
Așezați tigaia pe foaia de prăjituri în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
8
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când marginile sunt maronii aurii și toppingul este setat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru a servi, îndepărtați părțile laterale ale tigaiei; tăiat în pene. A se păstra acoperit la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista