Cheddar Chipotle pâine pe o piatră de Pizza

Cheddar Chipotle pâine pe o piatră de Pizza
Cheddar Chipotle pâine pe o piatră de Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 99 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 581 calorii. Dacă aveți apă caldă, zahăr, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine De Porumb Chipotle Cu Brânză Cheddar Și Ceapă Verde, Grâu măcinat de piatră cu Chorizo și brânză Cheddar, și Pizza Quinoa cu fructe de piatră, jalapeno și Queso Fresco.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia peste 3 căni de apă caldă într-un bol mic și amestecați zahărul. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se lasă să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Combinați 4 căni de făină și sarea într-un bol mare. Se amestecă drojdia pentru a forma un aluat moale. Puneți deoparte timp de 15 minute pentru a lăsa făina să absoarbă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați făina 1 cană la un moment dat, amestecând până când aluatul este foarte neted. (Dacă aluatul este prea rigid pentru a se amesteca manual, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați în făina rămasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Lăsați aluatul să se odihnească încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Semănați ardeii iute, dacă doriți, și curățați ardeii chipotle în adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
Ardei IuteArdei Iute
7
Tăiați brânza cremă înmuiată în cuburi. Frământați piureul de chipotle, brânza cremă cubată, brânza Cheddar și parmezanul ras în aluat până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AluatAluat
8
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Puneți aluatul în jos și frământați-l de câteva ori. Acoperiți și lăsați să crească din nou până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Puneți o piatră de pizza în cuptor pe un suport din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Îndepărtați ușor o coajă de pizza sau partea din spate a unei tăvi de copt cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
10
Folosiți un cuțit zimțat pentru a împărți aluatul în patru bucăți egale. Formați pâinile în bile rotunde și așezați bilele pe coaja cu praf de porumb. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească timp de 10-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
11
Glisați pâinile de pe coajă sau foaia de copt pe piatra de copt fierbinte și coaceți până când pâinea este aurie și pâinile sună goale când sunt lovite pe fund, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista