Cheddar Chipotle pâine pe o piatră de Pizza
Cheddar Chipotle pâine pe o piatră de Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 99 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 581 calorii. Dacă aveți apă caldă, zahăr, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine De Porumb Chipotle Cu Brânză Cheddar Și Ceapă Verde, Grâu măcinat de piatră cu Chorizo și brânză Cheddar, și Pizza Quinoa cu fructe de piatră, jalapeno și Queso Fresco.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste 3 căni de apă caldă într-un bol mic și amestecați zahărul. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Se lasă să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Combinați 4 căni de făină și sarea într-un bol mare. Se amestecă drojdia pentru a forma un aluat moale. Puneți deoparte timp de 15 minute pentru a lăsa făina să absoarbă lichidul.
Adăugați făina 1 cană la un moment dat, amestecând până când aluatul este foarte neted. (Dacă aluatul este prea rigid pentru a se amesteca manual, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați în făina rămasă.)
Lăsați aluatul să se odihnească încă 15 minute.
Semănați ardeii iute, dacă doriți, și curățați ardeii chipotle în adobo.
Tăiați brânza cremă înmuiată în cuburi. Frământați piureul de chipotle, brânza cremă cubată, brânza Cheddar și parmezanul ras în aluat până când este complet încorporat.
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Puneți aluatul în jos și frământați-l de câteva ori. Acoperiți și lăsați să crească din nou până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Puneți o piatră de pizza în cuptor pe un suport din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Îndepărtați ușor o coajă de pizza sau partea din spate a unei tăvi de copt cu făină de porumb.
Folosiți un cuțit zimțat pentru a împărți aluatul în patru bucăți egale. Formați pâinile în bile rotunde și așezați bilele pe coaja cu praf de porumb. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească timp de 10-20 de minute.
Glisați pâinile de pe coajă sau foaia de copt pe piatra de copt fierbinte și coaceți până când pâinea este aurie și pâinile sună goale când sunt lovite pe fund, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.