Chasseur de pui (pui în stil vânător)

Chasseur de pui (pui în stil vânător)
Chicken Chasseur (pui în stil vânător) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1127 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână vin, frunze de tarhon, coniac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza untul clarificat, puteți urma acest fel principal cu Tartă Superfood Cu Ciocolată Crudă ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, Pui în stil vânător, și Pui Cacciatore (Pui În Stil Vânător) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Condimentează bucățile de pui pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
4
Încălziți câteva linguri de unt clarificat într-un cuptor olandez la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Puneți puiul în piele cu fața în jos și gătiți până se rumenesc. Întoarceți puiul și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până când tocmai ați fiert, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și piper și se sotează până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Adăugați șalotele și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
10
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coniacul și gătiți până se reduce complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați stocul și roșia și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri ("nappe") si apoi rotiti in unt ("monter au beurre"). Odată ce untul este adăugat, sosul nu poate fi redus în continuare, deoarece se va rupe. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă în tarhon și chervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
ChervilChervil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
13
Scoateți puiul din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți sternul din sân.
15
Tăiați fiecare sân în 2 bucăți uniforme pe părtinire.
16
Tăiați picioarele în 2 bucăți la articulație și pe părtinire și îndepărtați oasele coapsei.
17
Serviți 1 bucată de picior și 1 bucată de sân. Asigurați-vă că numai 1 bucată conține un os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
18
Se servește pe farfurii fierbinți, napped cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista