Chasseur de pui (pui în stil vânător)
Chicken Chasseur (pui în stil vânător) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1127 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână vin, frunze de tarhon, coniac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza untul clarificat, puteți urma acest fel principal cu Tartă Superfood Cu Ciocolată Crudă ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, Pui în stil vânător, și Pui Cacciatore (Pui În Stil Vânător) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentează bucățile de pui pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți câteva linguri de unt clarificat într-un cuptor olandez la foc mare.
Puneți puiul în piele cu fața în jos și gătiți până se rumenesc. Întoarceți puiul și rumeniți cealaltă parte.
Scoateți puiul pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până când tocmai ați fiert, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și piper și se sotează până se rumenesc.
Adăugați șalotele și gătiți timp de 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coniacul și gătiți până se reduce complet.
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet.
Adăugați stocul și roșia și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri ("nappe") si apoi rotiti in unt ("monter au beurre"). Odată ce untul este adăugat, sosul nu poate fi redus în continuare, deoarece se va rupe. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă în tarhon și chervil.
Scoateți puiul din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Scoateți sternul din sân.
Tăiați fiecare sân în 2 bucăți uniforme pe părtinire.
Tăiați picioarele în 2 bucăți la articulație și pe părtinire și îndepărtați oasele coapsei.
Serviți 1 bucată de picior și 1 bucată de sân. Asigurați-vă că numai 1 bucată conține un os.
Se servește pe farfurii fierbinți, napped cu sosul.