Chard elvețian fiert în unt Shiitake

Chard elvețian fiert în unt Shiitake
Chard elvețian fiert în unt Shiitake este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de cimbru, sare și piper kosher, bietă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Bietă Elvețiană Cu Unt Shiitake, Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, și Supă Shiitake-și-Swiss-Chard cu tăiței tăiați manual pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, acoperiți bietul cu apă rece. Rotiți-l pentru a îndepărta toată nisipul, apoi ridicați-l într-o strecurătoare. Repetați dacă smogul este foarte murdar. (Nu—l învârtiți uscat-doriți ca apa să se agațe de frunze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Înainte ca untul să se topească complet, adăugați shiitakes și cimbru. Condimentează cu puțină sare și gătește doar până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Reduceți focul la minim și adăugați bietul. Gatiti, amestecand usor ocazional, pana cand se inmoaie si se usuca, aproximativ 4 minute. Ridicați focul la mare și gătiți, amestecând ocazional, până când verdeața este foarte fragedă și aproape tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați restul de 2 linguri de unt și gătiți, amestecând, până când untul se topește și verdele sunt glazurate, cu aproximativ 3 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
VerziiVerzii
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista