Chard elvețian fiert în unt Shiitake

Chard elvețian fiert în unt Shiitake
Chard elvețian fiert în unt Shiitake este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de cimbru, sare și piper kosher, bietă elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Bietă Elvețiană Cu Unt Shiitake, Saut Smog elvețian cu ciuperci Shiitake, și Supă Shiitake-și-Swiss-Chard cu tăiței tăiați manual pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, acoperiți bietul cu apă rece. Rotiți-l pentru a îndepărta toată nisipul, apoi ridicați-l într-o strecurătoare. Repetați dacă smogul este foarte murdar. (Nu—l învârtiți uscat-doriți ca apa să se agațe de frunze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Înainte ca untul să se topească complet, adăugați shiitakes și cimbru. Condimentează cu puțină sare și gătește doar până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Reduceți focul la minim și adăugați bietul. Gatiti, amestecand usor ocazional, pana cand se inmoaie si se usuca, aproximativ 4 minute. Ridicați focul la mare și gătiți, amestecând ocazional, până când verdeața este foarte fragedă și aproape tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați restul de 2 linguri de unt și gătiți, amestecând, până când untul se topește și verdele sunt glazurate, cu aproximativ 3 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
VerziiVerzii
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista