Chai-Pâine Condimentată

Chai-Pâine Condimentată
Pâinea condimentată cu Chai este o vegetarian pâine. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână făină de aur, vanilie, ceai și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort Chai condimentat fără Gluten cu glazură Chai condimentată, Pâine Cu Banane Condimentată Chai, și Coaceți-l fără alergii cu pâinea de mere condimentată Chai fără Guten, fără lactate, de la Kim.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți fundul numai cu o tigaie de pâine de 8x4 sau 9x5 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat și untul cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. La viteză mică, bateți în ceai, 1/3 cană de lapte, 2 lingurițe de vanilie și ouăle până când ingredientele sunt bine combinate (vor apărea coagulate). Se amestecă ingredientele rămase pentru pâine până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
PâinePâine
OuăOuă
LapteLapte
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată (nu se coace). Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 1/4 linguriță de vanilie și 3 lingurițe de lapte, adăugând mai mult lapte cu lingurițe, până se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți glazura peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PâinePâine
7
Se presară cu scorțișoară suplimentară. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
FolieFolie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista