Cele mai bune plăcinte Whoopie din Maine din lume - Ayuh
Cele mai bune plăcinte Whoopie din Maine din lume - Ayuh durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 25. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 de calorii , 1 g de proteine și 16 g de grăsimi . Vă este adus de Allrecipes. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, lapte, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Whoopie Pies (It's a Maine Thing) , Pumpkin-Maple Whoopie Pies și Maine Part 2 și The World-Famous Maine Lobster Roll sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați și lăsați deoparte 25 de bucăți de folie de plastic de aproximativ 5 inci pătrați.
Pentru prăjituri, bateți 1/2 cană de scurtătură vegetală, 2 căni de lapte, 2 căni de zahăr, ouăle și 2 lingurițe de extract de vanilie împreună într-un castron mare până când devine omogen și cremos. Într-un castron separat, amestecați cele 4 căni de făină cu ambele cantități de cacao neîndulcită, bicarbonat de sodiu și sare până se combină bine. Bateți amestecul de făină în ingredientele umede până când se omogenizează.
Scoateți aluatul cu lingurițe și aruncați-o pe foi de copt neunsate în cuburi mici rotunde, la aproximativ 2 inci una de cealaltă. Rețeta ar trebui să facă aproximativ 50 de fursecuri. Fursecurile vor crește și se vor extinde foarte mult.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fursecurile se pun la mijloc, 8 până la 10 minute. Se lasă să se răcească pe foile de copt câteva minute înainte de a se scoate pentru a termina de răcit pe rafturi.
Pentru a face umplutura, puneți 1 cană de lapte într-o ceașcă de măsurare care poate fi utilizată în cuptorul cu microunde și gătiți în cuptorul cu microunde până când este fierbinte, dar nu se fierbe, 1 până la 2 minute.
Turnați laptele încălzit într-un bol mare de amestecare.
Adăugați cana de unt la temperatura camerei, 1 cană de shortening vegetal, 2 căni de zahăr, 2 linguri de făină, 2 lingurițe de extract de vanilie și crema de marshmallow. Bateți amestecul la viteză mare până când glazura devine pufoasă, 5 până la 10 minute. La început glazura va părea cocoloasă, dar continuă să bată.
Pentru a umple fursecurile, alegeți 2 fursecuri care au aproximativ aceeași dimensiune și întindeți aproximativ 1 1/2 lingură de glazură pe fundul plat al unui fursec. Acoperiți cu celălalt prăjitură, cu partea plată în jos, și înfășurați prăjitura umplută într-o folie de folie de plastic.
Pune prajitura umpluta in congelator. Repetați cu prăjiturile rămase și glazura, împachetând fiecare plăcintă whoopie în folie de plastic și congelând.
Pentru a servi, scoateți plăcintele whoopie din congelator și lăsați-le să se dezghețe până când sunt foarte reci, dar nu înghețate, 10 până la 15 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Whoopie Pie funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.