Cele Mai Bune Negrese Fudge Vreodată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cele mai bune Brownies Fudge vreodată. Această rețetă servește 24. O porție conține 272 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 242 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Un Pan Brownies (Triple-Ciocolată Fudge Brownies), și Fierbinte Fudge Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un metal de 9 inci de 13 inci pan.In un castron de dimensiuni medii pentru microunde sau într-o cratiță așezată la foc mic, topiți untul, apoi adăugați zahărul și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul la foc (sau cuptorul cu microunde timp de 1 minut) și încălziți până când amestecul este foarte fierbinte, dar nu clocotește; va deveni strălucitor în timp ce îl amestecați.
Încălzirea untului și a zahărului a doua oară va dizolva mai mult zahăr, ceea ce va produce o crustă superioară strălucitoare pe brownies.
Transferați amestecul într-un castron (dacă ați topit untul și zahărul în vasul de amestecare, nu trebuie să transferați nimic).Se amestecă cacao, sare, praf de copt și vanilie.
Adăugați ouăle, bătând până se omogenizează; apoi adăugați făina și chipsurile, amestecând până se combină. (Notă: dacă aluatul este încă foarte cald, lăsați-l să se răcească ușor înainte de a adăuga chipsurile, altfel se vor topi în aluat).Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți brownies-urile timp de 28 de minute, până când un tester de tort introdus în centru iese uscat.
Scoateți-le din cuptor și după 5 minute, slăbiți marginile cu un cuțit de masă. Acest lucru ajută la prevenirea scufundării pe măsură ce se răcesc. Se răcește complet (și se răcește pentru o tăiere mai bună) apoi se taie și se servește.Face 2 duzini de negrese
Creșteți sarea la 1 linguriță redusă dacă utilizați unt nesărat.Folosiți cea mai bună pudră de cacao pe care o puteți găsi și asigurați-vă că este olandeză pentru această rețetă