Cele mai bune broșe cu carne de vită

Cele mai bune broșe cu carne de vită
Best Ever Saucy Beef Kabobs este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 295 de calorii. Pentru 1,96 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 228 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Un amestec de usturoi, sos Worcestershire, ketchup și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 94%. Acest scor este spectaculos. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Chirintele de vită sauce, carne de vită cu broccoli și carne de vită cu broccoli.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, la foc mic, amestecați sucul de roșii, untul, ceapa, ketchup-ul, muștarul, sare, boia de ardei, piper, usturoi, sosul Worcestershire și sosul iute. Se fierbe timp de 30 de minute, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați cuburile de mușchiu, ciupercile, roșiile cherry, sferturile de ceapă și bucățile de ardei verde pe frigărui, alternând după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De PorcFriptură De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Stropiți puțin sos peste broșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Unge gratarul cu ulei. Aranjați broșele pe grătar. Prăjiți 10 minute sau până când carnea este gătită, întorcând din când în când broșele. Se unge cu sos în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista