Cele mai bune bile de umplutură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 888 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bile De Umplutură, Bile De Umplutură Cu Fructe, și Bile De Umplutură De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pesmet sau cuburi într-un castron mare. Într-o tigaie la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Se sotează țelina și ceapa până se înmoaie; adăugați amestecul de țelină în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați supă și condimente; se amestecă bine. Formați amestecul în 12 până la 14 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Supă
4
Așezați într-o tigaie unsă de 13"x9"; acoperiți cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
5
Coaceți, acoperit, la 350 de grade timp de 25 de minute.