Cel Mai Bun Vreodată Pinto Fasole

Cele mai bune fasole Pinto vreodată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 349 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, apă, fasole pinto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Încercați Cel mai bun darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, Fasole Pinto, și Fasole Pinto Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți fasolea pinto cu apă într-un castron mare. Înmuiați fasolea timp de 4 ore, schimbând apa la fiecare 30 până la 45 de minute.
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o oală mare.
Adăugați fasole pinto, hock de șuncă și sare kosher în oală.
Se toarnă mai multă apă dacă este necesar pentru a acoperi ingredientele cu cel puțin 1 inch.
Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, 2 până la 3 ore.
Scoateți cârligul de șuncă din fasole; tăiați carnea din os, tocați șunca și reveniți la oală.
Se amestecă sosul de roșii și zahărul brun în fasole. Continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă și aromele sunt amestecate, încă aproximativ 1 oră.