Dacă 34 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cel mai bun tort de morcovi ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, Ananas în suc, nuci pecan pentru jardiniere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; amestecați morcovii, ananasul și 3/4 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Morcov
Nuci
3
Se toarnă în 2 tigăi pătrate unse și făinoase de 9 inci pulverizate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
4
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
6
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Bateți în biciul rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Stivați prăjiturile pe farfurie, umplând și glazurând cu amestec de brânză cremă.