Cel Mai Bun Sos De Curcan

Cel Mai Bun Sos De Curcan
Nevoie de un sos fără lapte? Cel mai bun sos de curcan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți amestec de sos de curcan, picături de curcan, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Sos De Curcan.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați ambalajul și așezați mănușile și gâtul de curcan într-o cratiță mare cu amestec de ceapă, țelină, piper alb și sos de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CurcanSos De Curcan
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă bulionul de pui peste amestec, se aduce la foc mic la foc mediu-mic și se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3
Scoateți ficatul de curcan și puneți-l deoparte. Lăsați stocul să se fierbe încă 2 1/2 ore. Stocul ar trebui să fie egal cu aproximativ 3 căni; adăugați mai mult bulion de pui, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ficat De CurcanFicat De Curcan
4
Scoateți mănușile și tocați-le dacă doriți să le puneți înapoi în sos. Tăiați ficatul dacă doriți. Se strecoară stocul într-o cratiță; aruncați oasele și legumele uzate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
FicatFicat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Când curcanul a terminat de prăjit, turnați picăturile într-un separator sau castron de grăsime și îndepărtați grăsimea. Într-un bol, bateți făina cu amestecare rapidă cu picăturile de tigaie până se omogenizează, apoi bateți amestecul de făină în stoc. Aduceți amestecul de sos la foc mic la foc mediu, amestecând constant și adăugați măruntaiele tocate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista