Cel Mai Bun Sos De Curcan
Nevoie de un sos fără lapte? Cel mai bun sos de curcan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți amestec de sos de curcan, picături de curcan, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Sos De Curcan.
Instrucțiuni
Îndepărtați ambalajul și așezați mănușile și gâtul de curcan într-o cratiță mare cu amestec de ceapă, țelină, piper alb și sos de curcan.
Se toarnă bulionul de pui peste amestec, se aduce la foc mic la foc mediu-mic și se fierbe timp de 30 de minute.
Scoateți ficatul de curcan și puneți-l deoparte. Lăsați stocul să se fierbe încă 2 1/2 ore. Stocul ar trebui să fie egal cu aproximativ 3 căni; adăugați mai mult bulion de pui, dacă este necesar.
Scoateți mănușile și tocați-le dacă doriți să le puneți înapoi în sos. Tăiați ficatul dacă doriți. Se strecoară stocul într-o cratiță; aruncați oasele și legumele uzate.
Când curcanul a terminat de prăjit, turnați picăturile într-un separator sau castron de grăsime și îndepărtați grăsimea. Într-un bol, bateți făina cu amestecare rapidă cu picăturile de tigaie până se omogenizează, apoi bateți amestecul de făină în stoc. Aduceți amestecul de sos la foc mic la foc mediu, amestecând constant și adăugați măruntaiele tocate, dacă doriți.