Cel Mai Bun Pui Prăjit Cu Saramură
Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de acompaniamente, saramură mexicană tropicală chile, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui Fript Cu Saramură Feta, Friptura de pui sarata cu stafide si nuci de pin Agrodolce, și Curcan Prăjit Cu Saramură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți saramură. Puneți pieptul de pui în saramură, greutatea cu o farfurie mică, acoperiți și răciți cel puțin 8 și până la 12 ore.
Scurgeți puiul (aruncați saramura) și uscați complet în interior și în exterior. Frecați puiul peste tot cu ulei, apoi așezați pieptul pe un suport în formă de V într-un 12 pe 17 in. tigaie de prăjire; puneți vârfurile aripilor sub, dacă doriți.
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal prin cea mai groasă parte a sânului ajunge la 160, 45 până la 55 de minute pentru o pasăre mai mică sau 1 până la 1 1/4 ore pentru una mai mare; după 30 de minute, dacă orice zonă începe să se întunece, cortați-le cu folie.
Transferați puiul într-un platou cald și lăsați să stea într-un loc cald aproximativ 10 minute.
Serviți puiul cu acompaniamente.
*Pentru a găsi pui mici (nefierte), încercați piețe care prăjesc păsări rotisor (care sunt mici) la fața locului.
Faceți înainte: până la 1 zi, pui de saramură conform instrucțiunilor, apoi scurgeți și răciți.