Cel Mai Bun Mac 'N Cheese Vreodată!
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cel Mai Bun Mac 'N Cheese Vreodată! ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 413 calorii, 16g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sare condimentată, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 40 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Se scurge; se toarnă macaroane în vasul pregătit.
Bateți ouăle, smântâna, sarea condimentată și piperul negru într-un amestec neted; se amestecă brânza Cheddar și brânza Cheddar-Monterey Jack în amestec până se combină bine.
Se toarnă peste macaroane și se amestecă bine. Caserola superioară cu bucăți rupte de brânză procesată.
Stropiți untul topit peste caserolă, mai ales de-a lungul părților laterale.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și brânza s-a topit, aproximativ 30 de minute.