Cel mai bun fulgi de ovăz stafide cookie-uri vreodată
Cele mai bune cookie-uri de stafide de ovăz ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 216 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fulgi De Ovăz Stafide Cookie-Uri I, Cookie-urile de ovaz cu stafide ale mamei, și Cookie-Uri Cu Stafide De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara împreună într-un bol mare.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un bol mare până se omogenizează.
Adăugați ouăle pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Se amestecă în amestecul de făină până se încorporează. Îndoiți ovăzul și stafidele; amestecând suficient pentru a combina uniform. Aruncați linguri de aluat la 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 10 până la 12 minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.