Cebiche De Atun (Ceviche De Ton Peruvian La Conservă)
Cebiche de Atun (Ceviche de ton conservat Peruvian) este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 252 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tulpina de coriandru, salată verde, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană, și Ceviche Peruvian pentru rețete similare.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.