Ceapă Roșie Murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa roșie murată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 601 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,14 USD pe porție. Un amestec de ardei jalape, zahăr, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 185 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Roșie Murată, Cum să: ceapă roșie murată, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți jalepe și ceapa într-un bol mediu de amestecare.
Încălziți oțetul, apa, zahărul și sarea într-o tigaie mică la foc mare, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se aduce la fierbere, apoi se toarnă peste ceapă. Apăsați ceapa în jos cu o lingură până se scufundă.
Așezați un strat dublu de prosoape de hârtie deasupra cepei și apăsați în jos până când este complet saturat în lichid pentru a menține ceapa scufundată. Se lasă să stea până când ceapa se înmoaie și lichidul se răcește, aproximativ 25 de minute. Ceapa se va păstra la nesfârșit într-un recipient sigilat la frigider.