O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bagheta lungă, piperul, ceapa verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Muschiulet De Porc Herbed Cu Parmezan-Piper Toasturi, Cotlete De Porc Cu Ceapă Cu Parmezan, și Pâine Prăjită Cu Brânză Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se amestecă maioneza, parmezanul, ceapa verde, mărarul, sucul de lămâie și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat Culese
3
Setați felii de baghetă pe o foaie de copt și fierbeți aproximativ 4 in. de la căldură doar până când începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Întoarceți feliile și întindeți amestecul de parmezan Generos deasupra. Se fierbe până când toppingul este Bulbuc și începe să se rumenească, 1 până la 2 minute.