Ceapă Prăjită
Ceapa prăjită este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Dovlecei Delicata Prăjiți Cu Farro, Ceapă Roșie Prăjită, Brânză De Capră Și Rucola, Conopidă Prăjită Și Usturoi Prăjit Cu Ceapă Perlată, și Ceapă Roșie Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți la 425 de grade.
Tăiați ceapa în jumătate; aruncați cu ulei și o stropire generoasă de sare și piper.
Așezați, cu fața tăiată în jos, pe o foaie de biscuiți cu buze.
Prăjiți până când suprafețele fragede și tăiate sunt maronii aurii, 25 până la 30 de minute. Reglați condimentele; stropiți cu oțet balsamic.