Ceapă Focaccia

Ceapă Focaccia
Ceapa Focaccia ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 304 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această pâine. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Focaccia, Focaccia Cu Ceapă Roșie, și Ceapă Focaccia.

Instrucțiuni

1
Se toacă fin 1 ceapă. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 3 linguri. uleiul de măsline, ceapa tocată, usturoiul și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, în vasul unui mixer de stand, dizolvați drojdia în 1 cană de apă caldă (90 până la 105).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
4
Atașați cârligul de aluat și, cu mixerul la scăzut, adăugați lapte, 1 lingură. sare, zahăr și amestec de ceapă la drojdie. Lucrați în făină, câte 1 cană, până când aveți un aluat neted și elastic, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați aluatul într-un castron mare, Uns cu ulei. Acoperiți cu un prosop curat sau folie de plastic și lăsați să stea până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore. Puneți în jos, acoperiți și lăsați să stea până se dublează din nou în vrac, aproximativ 1 oră. Ungeți o foaie mare de copt cu margini (ideal 12 in. de 16 în.). Puneți din nou aluatul, transferați-l pe foaia de copt și folosiți-vă mâinile pentru a-l întinde și împingeți-l ușor într-un strat uniform. Acoperiți și lăsați să stea până când este moale și pufos, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Între timp, înjumătățiți și tăiați subțire restul de 2 cepe. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri rămase. ulei de măsline, ceapă și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale si incepe sa devina translucida, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Folosind degetele, faceți găuri direct în aluatul crescut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Se întinde uniform amestecul de ceapă gătită deasupra și se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Coaceți până devin aurii, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista