Ceapă coaptă cu brânză

Ceapă coaptă cu brânză
Rețeta de ceapă coaptă brânză poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Acest fel principal are 298 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 24 de fani. Dacă aveți la îndemână piper prăjit dintr-un borcan, jumătate de bilă mozzarella, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Ceapă Coaptă Cu Brânză, Cavatappi coapte cu brânză cu ceapă și ardei, și Caserola de cartofi cu brânză cu ceapă caramelizată, Gruyere, slănină și ceapă crocantă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înjumătățiți fiecare ceapă prin mijloc. Cuptor cu microunde în perechi timp de 4 minute la mare până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Îndepărtați mijlocul cepei, lăsând aproximativ 3 straturi exterioare la locul lor, ca niște boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți mijlocul de ceapă într-un robot de bucătărie până când este pulpos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Se amestecă cu mozzarella, jumătate de cheddar, măslinele, ardeii, usturoiul, firimiturile și cea mai mare parte a cimbrului, apoi se condimentează bine. Puneți umplutura în cutiile de ceapă și transferați-o într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se presară cu restul de cheddar și cimbru, apoi se prăjește timp de 15 minute până când este fierbinte și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista