Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Ceapa caramelizată și biscuiții cu ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 3,56 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque, Tarta cu ciuperci si ceapa caramelizata, și Tartele caramelizate cu ceapă și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 35 de minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor si foarte frageda.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Adăugați 1 cană de bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Se amestecă 2 căni de bulion.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Capac; se fierbe 10 minute.
Se ia de pe foc; se răcește 30 de minute.
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile in ulei 8-10 minute sau pana se rumenesc usor si lichidul s-a evaporat; se amestecă 1/2 linguriță de sare.
Se ia de pe foc; ține la cald.
În blender, așezați jumătate din amestecul de ceapă-bulion. Capac; se amestecă la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați cu amestecul rămas. Întoarceți amestecul de piure în cuptorul olandez. Se amestecă restul de 1 cană de bulion și frisca; se încălzește la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă sherry, suc de lămâie, piper și restul de 1/4 linguriță de sare. Sus cu ciuperci.