Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque

Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Ceapa caramelizată și biscuiții cu ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 3,56 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque, Tarta cu ciuperci si ceapa caramelizata, și Tartele caramelizate cu ceapă și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt 35 de minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor si foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați 1 cană de bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Se amestecă 2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Capac; se fierbe 10 minute.
5
Se ia de pe foc; se răcește 30 de minute.
6
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile in ulei 8-10 minute sau pana se rumenesc usor si lichidul s-a evaporat; se amestecă 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc; ține la cald.
8
În blender, așezați jumătate din amestecul de ceapă-bulion. Capac; se amestecă la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă într-un castron mare. Repetați cu amestecul rămas. Întoarceți amestecul de piure în cuptorul olandez. Se amestecă restul de 1 cană de bulion și frisca; se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BolBol
10
Se ia de pe foc; se amestecă sherry, suc de lămâie, piper și restul de 1/4 linguriță de sare. Sus cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista