Ceai De Ghimbir

Ceai De Ghimbir
Ceaiul de ghimbir ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 176 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, frunze de ceai libere, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și ghimbirul la fiert într - o cratiță de 1 până la 1 1/2 litru, apoi scoateți-le de pe foc. Se amestecă ceaiul și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ApăApă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea 3 până la 5 minute. Se amestecă laptele, apoi se toarnă printr-o sită într-un blender mare (6 căni), apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Se amestecă până se spumează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi se toarnă în căni și se îndulcește cu mai mult lapte condensat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista