Cea Mai Tare Tocană De Vită

Cea Mai Tare Tocană De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ultima tocană de vită. Pentru $ 5.31 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 683 calorii, 54g de proteine, și 24g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, frunze de dafin, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Cea Mai Tare Tocană De Vită, Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Ficat de vită cu compot de smochine, slănină și ceapă caramelizată [sau ficatul de vită final ] pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, așezați carnea de vită într-un recipient mare de sticlă sau plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați 8 crenguțe de cimbru, morcovi, usturoi, ceapă roșie, coajă de portocală, cuișoare, boabe de piper, frunze de dafin și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se amestecă bine pentru a acoperi, apoi se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore.
4
Scoateți carnea de vită din marinată și ștergeți-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Încălziți uleiul și untul și restul de 4 crengute cimbru într-o cratiță cu fund greu la foc mare. Când uleiul începe să fumeze, îndepărtați cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați carnea de vită și rumeniți uniform pe toate părțile. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se strecoară marinata în carnea de vită și se amestecă cu o lingură de lemn, răzuind bucățile aromate din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați garni de buchet și stoc de carne de vită. Aduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, până când lichidul începe să se îngroașe, aproximativ 15 până la 20 de minute. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
8
După aproximativ 2 ore adăugați morcovii, mazărea de grădină și ciupercile, împreună cu un vârf de zahăr pentru a echilibra acidul din vinul roșu. Întoarceți ușor focul și fierbeți, neacoperit, timp de încă 30 de minute, până când legumele și carnea sunt fragede. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Garnisiți cu pătrunjel tocat și arpagic. Strângeți o parte din usturoiul prăjit pe crutoane, stropiți cu ulei de măsline extravirgin și serviți cu tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
CrutoaneCrutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Puneți usturoiul pe o foaie de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Adăugați o crenguță de cimbru și pliați folia în jurul usturoiului. Gatiti timp de 30 pana la 40 de minute sau pana cand usturoiul este fraged si maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Încălziți aproximativ 1/4 inch din uleiul de măsline într-o tigaie. Când uleiul este fierbinte, adăugați pâinea în loturi și prăjiți până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Scoateți din tigaie și uscați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Ingrediente

227ardei habenerosau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi907ardei habeneroumăr de vită, tăiat în bucăți de 2 inciumăr de vită, tăiat în bucăți de 2 inci5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate1Oreos dublu umplutboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi6puțin dovlecel tocatBuchet GarniBuchet Garni62 linguri butte topit1 cană piure de cartofi cald (110° până la 115°, preparat fără lapte și unt)1 cană piure de cartofi cald (110° până la 115°, preparat fără lapte și unt)3Crustă: firimituri de biscuiți grahamColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional2morcovi, tăiați în felii de 1/4 inchmorcovi, tăiați în felii de 1/4 inch6puțin dovlecel tocatArpagic, tocat fin, ca garniturăArpagic, tocat fin, ca garnitură1Clove331sticlăvin roșu sec de bună calitate (recomandat: Burgundia)vin roșu sec de bună calitate (recomandat: Burgundia)1lasăPătrunjel proaspăt plat, tocat, ca garniturăPătrunjel proaspăt plat, tocat, ca garnitură2capeteusturoi, tăiat în jumătate orizontalusturoi, tăiat în jumătate orizontal6cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirgin, pentru prăjit, plus mai mult pentru a stropiulei de măsline extravirgin, pentru prăjit, plus mai mult pentru a stropi2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York6puțin dovlecel tocatUlei de măsline, pentru prăjitUlei de măsline, pentru prăjit1orange, coaja tăiată în benzi mariorange, coaja tăiată în benzi mari4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă roșie albă și decojităceapă roșie albă și decojită227ardei habeneromazăre de grădinămazăre de grădină6puțin dovlecel tocatSugestie de servire: piure de cartofi cu unt cu arpagic și crutoane calde cu piure de usturoiSugestie de servire: piure de cartofi cu unt cu arpagic și crutoane calde cu piure de usturoi6puțin dovlecel tocatSare și piperSare și piper6puțin dovlecel tocatSare de mare și piper negru proaspăt măcinatSare de mare și piper negru proaspăt măcinat1pinchPrindeți zahărulPrindeți zahărul1crenguță1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt8crenguțe proaspete de cimbru, plus 4 crenguțecrenguțe proaspete de cimbru, plus 4 crenguțe454ardei habenerociuperci albe, tăiate în jumătateciuperci albe, tăiate în jumătate
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista