Cea mai spectaculoasă plăcintă cu căpșuni

Cea mai spectaculoasă plăcintă cu căpșuni este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 216 calorii . Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Allrecipes are 41 de fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, căpșuni, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32% , ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Mini gogoși la cuptor cu căpșuni proaspete cu glazură de căpșuni și lămâie , Strawberry Shortcake w. Mini PopTarts cu căpșuni și Cocktail cu căpșuni care potolește setea și Mojito cu căpșuni virgine .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C.)
Așezați o crustă într-o tavă de plăcintă de 9 inci, asigurându-vă că marginile se extind puțin dincolo de tigaie.
Într-un castron mare, amestecați zahărul alb și brun, făina, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara, vanilia și extractul de migdale.
Adăugați căpșunile la amestec și amestecați ușor pentru a se acoperi bine.
Se toarnă în crustă, punându-l puțin în mijloc.
Tăiați a doua crustă în fâșii de 1/2 inch și țeseți-o într-o rețea peste umplutură.
Rulați aluatul suplimentar pe crusta de jos pentru a sigila fâșiile de zăbrele, apoi apăsați cu degetele pentru a forma o margine canelată. Punctați cu unt pătratele deschise. Pentru o crustă aurie, ungeți ușor zăbrelele cu lapte, apoi stropiți cu zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când devine auriu.