Cea mai frumoasă talpă de lămâie coaptă în tavă

Cea mai frumoasă talpă de lămâie coaptă în tavă
Cea mai frumoasă talpă de lămâie coaptă în tavă este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 175 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă de primăvară, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Jamie Oliver are 308 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Talpă De Lămâie Umplută La Cuptor, Tava de vară-somon la cuptor, și Stroganoff De Pui La Cuptor În Tavă.

Instrucțiuni

1
Acest lucru este foarte simplu. Mai întâi de toate da pește o spălare, apoi cu un cuțit ascuțit scor peste fiecare pește Până la os la intervale de 2,5 cm/1 inch pe ambele părți. Acest lucru permite aromei să pătrundă în pește și lasă sucurile peștilor să iasă. Preîncălziți cuptorul la 200C / 204° / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ia-ți un castron și adaugă roșiile, usturoiul, oregano sau busuiocul, ceapa de primăvară, oțetul balsamic, un vârf de sare și piper și coaja și sucul de 1 lămâie. Slăbiți cu câteva linguri bune de ulei de măsline extravirgin și amestecați bine, apoi întindeți-le pe fundul unei tăvi mari de prăjire. Folosiți unul care să se potrivească tuturor celor 4 pești destul de bine (sau puteți folosi două tăvi mai mici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați peștele deasupra la coadă. Acum adăugați măslinele, pătrunjelul, sucul și coaja celei de-a doua lămâi în vasul în care se aflau roșiile. Slăbiți cu puțin ulei de măsline și apoi împărțiți acest amestec între pește, plasând o cantitate egală pe centrul fiecăruia. Gatiti in cuptorul preincalzit timp de 12 pana la 15 minute, in functie de marimea pestelui. Pentru a verifica dacă sunt gata, luați vârful unui cuțit și împingeți-l în cea mai groasă parte a peștelui. Când ați terminat, carnea se va îndepărta cu ușurință de os.Odată gătit, scoateți peștele din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 3 sau 4 minute în timp ce vă aduceți oaspeții în jurul mesei, serviți-i niște vin și îmbrăcați-vă salata. Apoi te poți întoarce la pește. Împărțiți-le la masă pe 4 farfurii, asigurându-vă că toată lumea primește niște roșii și suc spooned peste vârful peștelui. Minunat! din Cinele lui Jamie
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Sfat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista