Cea mai bună salată de legume este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 112 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de rodie, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt salată de kachumber sau salată de kuchumber – salată de legume indiene, Prăjiți Salată de legume și Mozzarella cu o salată cremoasă de Pesto, și Șapte-Salată De Legume.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună castravetele, roșiile, ceapa, piperul, ridichea, jicama și salata verde într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Jicama
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți împreună usturoiul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sucul de rodie, sarea, piperul, mărarul, busuiocul și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat
Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Stropiți pansamentul peste salată chiar înainte de servire.