Cea mai bună sală de dovlecel vreodată
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, The Best Zucchini Dip Ever ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 532 de calorii , 1 g de proteine și 56 g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . Funcționează bine ca aperitiv ieftin. Mergeți la magazin și luați usturoi, sos de soia, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 28 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32% , ceea ce este destul de rău. Încercați BEST Banana Cake EVER , Best Ever Bolognese Sos și Best Spaghetti Sos Ever pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dovleceii într-o cratiță și umpleți cu apă cât să o acopere. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și transferați într-un robot de bucătărie sau blender. Procesați până la omogenizare.
Adăugați usturoiul, zahărul și oregano și procesați până se omogenizează.
Transferați amestecul de piure într-un castron de servire și amestecați maioneza. Se da la rece cel putin 1 ora inainte de servire.