Cea Mai Bună Pudră De Porumb
Cea mai bună pudră de porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 367 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 399 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pudră De Porumb, Pudră De Porumb, și Pudră De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Țineți un știulet de porumb în poziție verticală într-un castron mare și tăiați sâmburii cu un cuțit ascuțit. Repetați cu știuleții rămași și rezervați sâmburi și știuleți separat.
Folosiți spatele unui cuțit pentru a răzui știuleții de porumb într-o cratiță medie pentru a colecta și laptele lăsat în bazele miezurilor. Rupeți știuleții de porumb în jumătate și adăugați în cratiță.
Adăugați bulion de pui sau legume, frunze de dafin, semințe de fenicul, semințe de coriandru și boabe întregi de piper negru. Se amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la puțin sub un foc mic și se lasă să se absoarbă timp de 10 minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină și se aruncă știuleții și condimentele.
În timp ce stocul infuzează, topiți untul într-o cratiță separată de 3 litri la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și boabele de porumb și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie și boabele sunt fragede, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura dacă untul începe să se rumenească.
Adăugați făină și gătiți, amestecând continuu, timp de 1 minut.
Amestecând constant, adăugați treptat bulion de porumb infuzat, lăsând amestecul să fiarbă la foc mic.
Adăugați cartofi și 1 linguriță de sare.
Lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați jumătate și jumătate și amestecați pentru a combina. Supa poate părea spartă cu unt topit plutind deasupra în această etapă.
Transferați 1/4 de supă într-un blender și amestecați la foc mare până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reveniți la oală și bateți pentru a combina. Alternativ, utilizați un blender de mână pentru a amesteca în oală până când se atinge consistența dorită. Condimentează după gust cu sare, piper și zahăr (cu porumb foarte proaspăt cules, zahărul nu ar trebui să fie necesar).
Se servește imediat, presărat cu scallions feliate.