Cea Mai Bună Pizza Cu Pâine Franceză

Cea Mai Bună Pizza Cu Pâine Franceză
Rețeta cea mai bună Pizza de pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 3 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 1550 calorii, 49G de proteine, și 102G de grăsime. 1110 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți oregano, brânză mozzarella cu lapte, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Pizza Cu Pâine Franceză, Pizza Cu Pâine Franceză, și Pizza Cu Pâine Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți untul și 3 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mic până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați usturoi, fulgi de piper și oregano și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute. Se amestecă jumătate de pătrunjel / busuioc și un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați pâinea tăiată cu fața în sus pe o suprafață de lucru curată. Folosind o foaie de copt cu margini, apăsați uniform pâinea până când este comprimată la aproximativ 2/3 din înălțimea inițială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Așezați pâinea deasupra foii de copt cu margini. Folosind o perie de patiserie, periați jumătate din amestecul de usturoi/unt / ulei uniform pe suprafețele tăiate de pâine, asigurându-vă că obțineți o mulțime de bucăți de usturoi și aromatice. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
7
Adăugați roșiile în amestecul de usturoi/unt/ulei rămas în tigaie, amestecați pentru a combina, creșteți căldura la mediu, aduceți la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana se imbogateste si se reduce, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
În timp ce sosul se gătește, întindeți 1/4 de mozzarella uniform pe suprafața pâinii și transferați la cuptor. Gatiti pana cand branza abia se topeste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte până când sosul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Întindeți sosul uniform peste pâine, apoi întindeți mozzarella rămasă deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
11
Se transferă la cuptor și se coace până când brânza se topește și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se scoate din cuptor și se presară imediat cu Parmigiano-reggiano, pătrunjelul/busuiocul rămas și lingura rămasă ulei de măsline extravirgin. Se lasă să se răcească ușor și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Revista